• Circo di strada - Koninkrijk Bahrain Formule 1 Grand Prix

  De succesvolle act Circo di Strada van Jovel Entertainment is in eigen land al een groot succes, maar gaat nu ver over de Nederlandse grenzen heen. Het gezelschap zal 14, 15 en 16 april 2017 optreden tijdens de Grand Prix Formule 1 op het Bahrein International Circuit. Op 12 april 2017 vertrekken 9 artiesten van het Zoetermeerse bedrijf Jovel Entertainment naar Bahrein om daar op te treden tijdens de Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix. Jori Veldhuizen van Jovel Entertainment: ‘Met mijn bedrijf een opdracht als deze aanpakken is een droom die uitkomt, met getalenteerde artiesten deze reis maken en onze performance uitvoeren voor vele duizenden toeschouwers is echt heel gaaf.’ Jovel Entertainment zal drie dagen optreden met de performance: Circo di Strada.

 • Circo di Strada: Award winning parade!

  Circo di Strada is winnaar van de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2018! “Circo di Strada is een unieke performance met een gevarieerde combinatie van steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. De circusparade van Jori Veldhuizen heeft in zeer korte tijd al vele lovende reacties gekregen bij parades, straattheaterfestivals, evenementen, bedrijfsfeesten en pretparken: in binnen- en buitenland! Naast diverse internationale evenementen in Europa werd Circo di Strada dit jaar ook ingevlogen in Hong Kong voor de Chinese New Year Parade en traden ze op tijdens het Formule 1 evenement in Baku, Azerbeidzjan. In mei 2018 kregen de circusartiesten ook in Nederland een groot podium bij Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.” De unieke Circusparade uit Zoetermeer is bekroond met de Kunst & Cultuur Publieksprijs 2018. Foto linksboven en rechtsonder: Ardito Fotografie

 • Attractiepark Toverland - Circo di Strada

  Tijdens de 6 midzomeravonden in Toverland verzorgde Jovel Entertainment straattheater door ons gehele attractiepark. De act ‘Circo di Strada’ viel in de smaak bij onze gasten en de bonte stoet was een lust voor het oog. Van een jongleur op een eenwieler tot steltlopers, alles was van hoog niveau. De speciale kostuums met gekleurde lampjes zijn een lust voor het oog en hierdoor was deze act ’s avonds ook interessant. Tevens waren wij erg tevreden over de zelfstandigheid en stiptheid van deze artiesten, het was een prettige samenwerking.

 • Marc van Laere Productions

  Wat een bijzonder evenement en een fijne samenwerking met Jovel Entertainment. Prettige communicatie, meedenkend en flexibel, goed verzorgd en snappen het concept direct. Maar vooral: wat een feest is Circo di Strada! Heerlijk aankomen, sfeer werd echt door deze vrolijke groep gezet!!

 • UniQcycle: Opening Fietsenstalling Knoop Utrecht Centraal Station

  Ik zag vanmorgen UniQcycle bij de opening van de Knoopstalling in Utrecht. Complimenten voor de uitstraling: prachtige kostuums en fietsen. Ook complimenten voor de energie: krachtig waar het kon en ingetogen op de achtergrond als het moest. Prachtig om te zien! Ik hoop jullie nog vaker tegen te komen." - Fietsersbond afd Utrecht. Foto: Vera Weber

 • Carnaval Mundial - Circo di Strada

  Als organisatie van CARNAVAL MUNDIAL 2017 willen wij jullie bedanken voor jullie geweldige inzet, enthousiasme en deelname aan ons evenement! Wij hebben samen met jullie het publiek een prachtige zomeravond gegeven waar vele mooie reacties uit zijn gekomen en waar nog lang herinneringen aan gehouden worden.

 • Kinder Kerst Gala - MHCZ

  Jovel entertainment staat altijd garant voor een spectaculaire bijzonder goed verzorgde show. Het vakmanschap spat er vanaf en ontzettend knap hoe Jori het jeugdige publiek van begin tot eind van de show kan vermaken. Niets anders dan lof.

 • Herman Jozes School - Berlicum

  Het was een energieke voorstelling. Voor alle leerlingen interessant! Op een leuke manier zijn diverse verkeersregels en afspraken aan bod gekomen. Nieuw voor de onderbouw, herhaling voor de bovenbouw. Een aanrader! Super, super leuk!

 • Valenciennes - France

  Circo di Strada Les folies de Binbin 2017 27 août 2017 Grand spectacle Valenciennes Carnaval de la rue

 • Jovel wint prijs op NK Goochelen voor kinderen in Ede

  Op zaterdag 2 juli 2016 vond het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen plaats in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Dit NK werd gehouden voor honderden kinderen en een vakjury in Theater Cultura. Jovel Entertainment is die dag in de prijzen gevallen! De jury kreeg tijdens het kampioenschap twee optredens te zien van de unieke en leerzame Magic Traffic Show, een show die inspeelt op kinderen en/in het verkeer gecombineerd met magische elementen, humor en educatie! De jury waardeerden de show van Jovel Entertainment als tweede van heel Nederland.