Sprookjestovenaar


Er was eens...

In het grote kasteel komen sprookjes tot leven!
De Sprookjestovenaar neemt het publiek mee in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren.
De magische kist met de verzameling van de tovenaar laat de verhalen veranderen in wonderen.
Verdwaal in een sprookjeswereld, luister naar de tovenaar en geniet van de magische kunsten!

“Wow, er staat een echt kasteel”
In het theater staat een reusachtig kasteel, met grote kasteeltorens, schilden, middeleeuwse kandelaars, een schitterende troon én een sprookjeskist waar mysterieuze rook uit komt. In de verte speelt magische muziek. Zodra iedereen binnen is verschijnt de Sprookjestovenaar! De Sprookjestovenaar begint te vertellen uit het eeuwen oude sprookjesboek, tot plots… alle sprookjes in vlammen op gaan! Het sprookjesboek is leeg. Zal het de tovenaar samen met de kinderen lukken de Sprookjesverzameling weer compleet te maken? Alle sprookjes samen vormen een verhaal vol beleving en natuurlijk... magie!

Showgegevens:
De voorstelling kan gespeeld worden op een verhoogde theatervloer (podium) of op een vlakke vloer (bij voorkeur met tribune).
Buitenlocaties zijn afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden.

Doelgroep: Familievoorstelling / kindershow
Locaties: Theaters, pretparken, sprookjes evenementen, basisscholen
Duur show: 45 minuten (of anders in overleg).
Opbouwtijd: minimaal 150 minuten
Afbouwtijd: minimaal 120 minuten
Inbegrepen: decor, geluidsinstallatie en technicus
Decor: 5 meter hoog, 7 meter breed (aan te passen aan kleinere locaties)
Geluidsinstallatie: tot en met 350 personen inbegrepen
Special effects: tijdens de voorstelling wordt gebruik gemaakt van rookmachines en vuureffecten (indien geschikt voor de locatie).
Locatie: heel Nederland en België
Optioneel: licht en balletvloer

Verteller / Presentator
De sprookjes tovenaar is tevens inzetbaar als presentator of verteller bij uw voorstelling of evenement met het thema sprookjes.

Je hebt het geweldig gedaan! Nogmaals bedankt. Wij zijn door jou optreden zeer enthousiast geworden over jou kunnen en zouden graag meer met jou samenwerken.

- Phoenix Watering

Zijn magische shows weet hij moeiteloos aan te passen aan de wensen van onze scholen. Of het nu een bepaald thema of specifiek lesdoel is, Jovel gaat er mee aan de slag. Laat je letterlijk en figuurlijk verrassen!

- Cultuurpad Panningen

Al jaren hebben wij een bijzondere band met Jovel entertainment. Van jongs af aan is Clown Jovel een graag geziene theaterattractie bij Speelmeer. Hij weet de kinderen te verrassen, te boeien, te laten bewegen en natuurlijk aan het lachen te maken. De kinderen “beleven” de show. Zijn voorstellingen zijn een volwaardig entertainment waar kinderen en ouders keer op keer plezier aan beleven. Wij hebben al vele malen genoten van de verschillende voorstellingen, waarbij we erop kunnen rekenen dat afspraken altijd worden nageleefd en door zijn flexibele opstelling hij zijn shows zo maar aanpast aan onze thema’s. Wij hopen in de toekomst nog vele malen met hem samen te werken!

- Speelmeer Zoetermeer