Openingen
Heeft u binnenkort een feestelijke opening van bijvoorbeeld een nieuw schoolgebouw of IKC?
Wilt u een feest dat ontzettend leuk is voor de kinderen, maar waar ook ruimte gemaakt kan worden voor korte toespraken door de burgemeester, wethouders, directie en/of andere partijen?

In de praktijk blijkt dat tijdens officiële openingen van scholen, schoolpleinen, kinderopvang e.d. (evenementen die over het algemeen voor kinderen horen te zijn) noodzakelijke sprekers zijn, echter vaak zonder affiniteit met het spreken voor een grote groep kinderen.
Als allround kinderentertainer is Jovel (Jori Veldhuizen) de perfecte oplossing hiervoor! Vol positieve energie én met zijn vrolijke uitstraling is hij met zijn combinatie van humor, goochelen, jongleren, diabolo, loopbal en eenwielfietsen een aanwinst voor u evenement! Als gastheer ontvangt hij de kleine en grote gasten, als presentator kondigt hij vervolgens de sprekers aan en zorgt tussendoor voor luchtige, sfeervolle energizers. Het is mogelijk om onthullingen van nieuwe logo's te verzorgen en de invulling op maat te organiseren.


Jovel: De allround kinderentertainer

Waarom anderen kiezen voor Jovel als presentator voor kinderen:
- Enthousiast, vrolijk en vol energie
- Leerkracht basisonderwijs (na het afronden van de Pabo heeft hij 5 jaar werkervaring, tegenwoordig is hij al meerdere jaren fulltime entertainer)
- Veelzijdige kinderentertainer: goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, ballopen
- Moderne en goedverzorgde materialen en goocheltrucs
- Unieke presentaties
- Gespecialiseerd in energizers
- Volledig verzorgd met o.a. voorgesprek en professioneel geluid


Opkomst tijdens de opening van IKC Klimboom in Zoetermeer.
Foto: Zoetermeer Actief

Volledig verzorgd
Als voormalig leerkracht in het basisonderwijs heeft Jori Veldhuizen gemerkt dat een opening, jubileum of themaweek een extra belasting is voor teams en directie.
Om de organisatie te ontlasten zorgt Jovel ook voor:
- Professionle geluidsinstallatie (tot 350 personen inbegrepen, inclusief 2 draadloze microfoons, 1 headset microfoon, cd-speler, mogelijkheid tot aansluiten telefoons, laptops en/of mp3 spelers)
- Decor (in overleg)
- Licht (in overleg)
- Rookmachine voor tijdens de onthulling (in overleg)
In een telefonisch voorgesprek of een gesprek op locatie worden de wensen en mogelijkheden besproken.


Presentator tijdens de opening van IKC Klimboom in Zoetermeer
Foto: Zoetermeer Actief

Kostuum
Jovel heeft in de loop der jaren verschillende kostuums op maat laten maken. U bent hierdoor gegarandeerd van een professionele uitstraling. De kleur van het kostuum wordt aangepast aan de kleuren van het nieuwe gebouw, logo of thema.


Feestelijke opening: IKC Klimboom Zoetermeer
Foto: Zoetermeer Actief


Opening Montesorrischool Passe Partout
Foto: Zoetermeer ActiefFeestelijke opening: IKC Klimboom Zoetermeer
Op de foto: wethouder, directie, kinderopvang college van bestuur scholengemeenschap, bibliotheek
Foto: Zoetermeer ActiefKostuum: Oranje (geschikt voor o.a Koningsspelen, Koningsdag, EK  & WK)


Kostuum: Chique - Goochelaar


Meervoudig prijswinnaar Jovel: deze foto is gemaakt tijdens het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen.

Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles.

- AD Haagsche Courant

De feestelijke opening werd begeleid door goochelaar Jori van Jovel Entertainment die de aandacht van de kinderen met zijn goochelact gevangen hield totdat de ballonnen opgelaten konden worden! Veel kleurrijke ballonnen, biologisch afbreekbaar dus milieuvriendelijk, zorgden meteen voor een vrolijk en feestelijk schouwspel! - Zoetermeer actief

- Opening Montesorri Passe Partour

Jori Veldhuizen heeft als Jovel Entertainment de opening van IKC Klimboom tot een groot feest gemaakt. De ontvangst van de kinderen, ouders en genodigden werd door hem opgeluisterd, al fietsend op een 1-wieler. Met diverse goochelacts wist hij de kinderen én volwassenen steeds weer te boeien en te vermaken. De boodschap van de vorming van het IKC wist hij goed over te brengen in zijn acts en de openingsceremonie werd onder zijn regie een prachtig feest." Directie IKC Klimboom

- IKC Klimboom

Jovel entertainment zorgde ervoor dat de opening voor iedereen ook een echt feestje werd met spannende goochelacts." - Zoetermeer actief

- Opening IKC Zoetermeer