Jovel's Magische Wintershow

Let it snow...

Stelt u zich eens voor, u wilt maar een ding het liefst in de hele wereld.. het laten sneeuwen! De artiest in de Magische Wintershow laat deze droom uitkomen! Beleef mee hoe dit gaat lukken, maar kijk uit voor vliegende sneeuwballen en sta niet versteld als u een sneeuwpop tegenkomt of als water in sneeuw verandert. Laat dromen werkelijkheid worden tijdens deze winterse voorstelling. Een show vol circuskunst met jongleren, goochelen, diabolo en nog veel meer! 

De show wordt gespeeld door de meervoudig prijswinnaar Jovel (Jori Veldhuizen), de allround kinderentertainer.

Duur show: 45-60 minuten of anders in overleg.
Inbegrepen: decor, geluidsinstallatie, 2 artiesten en technicus
Doelgroep: Familievoorstelling / kindershow
Locatie: heel Nederland en Belgie.
Opbouwtijd: 90 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Wintershow bij Snowworld
Na het succes van 2015, 2016, 2017 en 2018 is Jovel in 2019 terug bij Snowworld! De allround entertainer zal van oktober tot februari met vele shows te zien bij het Winterpretpark. Speciaal voor het nieuwe seizoen, wordt de show letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken! Jovel's Magische Wintershow is een voorstelling vol goochelen, jongleren, diabolo, clownerie en ballopen. Naast de shows verzorgt allround entertainer Jovel ook animatie als goochelaar, steltloper en jongleur.  Check de agenda en kom ook kijken!

 

Na het succes in het Winterseizoen van 2015-2016 is Jovel terug bij Snowworld! De allround entertainer zal van oktober 2016 tot februari 2017 met zo'n 100 shows te zien bij het Winterpretpark. De Magische Wintershow zal dit jaar niet alleen te zien zijn bij Snowworld Zoetermeer, maar ook in Snowworld Landgraaf! Speciaal voor het nieuwe seizoen, wordt de show letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken! Jovel's Magische Wintershow is een voorstelling vol goochelen, jongleren, diabolo, clownerie en ballopen. Check de agenda en kom ook kijken!

- 100 shows in 2016-2017

Al een aantal jaar verzorgt Jovel het entertainment bij SnowWorld. Zowel de afsluiting van de kidsfun als de shows die in het weekend zijn, worden altijd druk bezocht door kinderen en ouders. Met een nieuw geschreven show, die goed aansluit bij het thema wintersport, vermaakt hij iedereen.

- SnowWorld Zoetermeer