Maatwerk: Magic & Dance on stilts

Deze act is speciaal ontwikkeld voor de theaterproductie "Cirque du Culture", de finale voorstelling van het Zoetermeerse Evenement Cultuur Lokaal.
De voorstelling heeft plaats gevonden in de grote zaal van het Stadstheater Zoetermeer. Met een combinatie van magie, dans, poppenspel en steltlopen hebben de artiesten de rode draad van het programma verzorgt.

Uit een speeldoosje (illusie) haalt de poppenspeler zijn marionet. Zijn grootste droom is om haar tot leven te maken. Maar heeft hij dan de touwtjes nog in handen? De ballerina begint een eigen leven te leiden. Deze unieke act is een combinatie van stijldansen op stelten, magie & ballet.

Speciaal ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, theaterproducties en circusvoorstellingen. Deze act kan de rode draad zijn bij een voorstelling of als complete act toegepast worden in een productie of evenement. De act kan tevens symbolisch ingezet worden om uw lezing of symposium te ondersteunen.

Terugkijkend kunnen we stellen dat wij er dankzij jullie bijdrage in zijn geslaagd om een zeer succesvolle voorstelling van “Cirque du Culture” op de planken te brengen. De reacties na afloop vanuit het publiek waren zonder uitzondering lovend te noemen.

- Rob Eichholtz - Regisseur Cirque du Culture