Jovel's Magic Circus Comedy Show

Interactieve familieshow voor goochelen, humor en circus!


De Magic Circus Comedy Show is een interactieve voorstelling voor jong en oud. In deze show krijgt het publiek veel circuskunsten te zien van artiest Jovel. Goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, het volgt elkaar allemaal in razend tempo op! Improvisatietheater en humor zorgen voor veel verrassende momenten en een band tussen artiest en publiek. Jovel voert in de show opdrachten uit van een voice-over en steeds als de opdracht lukt verandert Jovel’s kleding op magische wijze. Laat het pubiek genieten van een show vol grappige momenten en ware circuskunst!
Dit is niet alleen een show vóór de kinderen, maar vooral mét de kinderen en volwassenen!
De show is zeer geschikt voor kinderevenementen, theaters en pretparken. 

Jovel is de circuspiste aan het schoonmaken: de show gaat zo beginnen. Maar wat blijkt... de artiest is er niet. De voice-over geeft Jovel verschillende opdrachten met goochelen en circus. Elke keer als hij een onderdeel goed heeft uitgevoerd verandert een deel van het kostuum. Aan het eind van de show is Jovel opgeleid tot nu de nieuwe artiest die de meeste indrukwekkende goochel- en circustrucs vertoont. Alles gecombineerd met diverse geluidseffecten en interactie met het publiek.

De show wordt gespeeld door Jori Veldhuizen, veelzijdig circusartiest met Pedagogische opleiding. In deze circus- en theatershow verandert de rekwisiteur tot artiest. 

Duur show: 45-60 minuten 
Inbegrepen: decor, pistezeil, geluidsinstallatie en technicus
Doelgroep: Familievoorstelling / kindershow
Locatie: heel Nederland en Belgie.
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbouwtijd: 90 minuten
 

Hierbij wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor je bijdrage! Iedereen die ik heb gesproken was buitengewoon enthousiast over je. Met name de grote veelzijdigheid en afwisseling, en dat gedurende de hele middag, is bij iedereen enorm in de smaak gevallen. Wat ons betreft dus heel erg geslaagd!

- Bewonersvereniging Klapwijk

- Het was geweldig! Anderhalf uur topsport, magie, jongleerkunst, clownerie en een lachsalvo (Juliette Meurs-Troch) -De clownskunsten van jou, met veel expressie, subtiele grappen, mooie vondsten, improvisatie theater en prachtige verrassingen zijn een genot om naar te kijken! We lagen dubbel! (Edwin van Sorge) - Wij hebben met heel veel plezier gekeken en genoten van onze kids die super enthousiast meededen! (Janine van den Berg) - Ze zijn er nog helemaal vol van. Die bowlingbal… Het brandende boek… Hoe kan dat toch allemaal…(Amanda van Stam) - Net hilarische knappe, leuke show gezien van Jori Veldhuizen. AANRADER! (Marjolein de Wit) - Net een leuke show gehad van Jori Veldhuizen van www.jovelentertainment.com. Volgens Lieke: beste avond ever! Jurre is erg te spreken over de laatste act met de lichtgevende kegels. (Antoinette Schaafsma-Bunschoten) - Wat een feest! Met mijn klas naar Jovels Magic Circus Comedy Show geweest. Die enthousiaste, verbaasde gezichtjes en reacties zijn goud waard! (Cindy van Rijn) - Wij hebben genoten van een fantastisch goochel-clowns show! Er is geweldig hard gewerkt aan deze mooie voorstelling! Respect!

- Bezoekers na theatershow

Op zaterdag 24 januari gaf Clown Jovel twee weergaloze voorstellingen van zijn Clown Jovel: Magic Comedy Circus Show in het Zoetermeerse Kwadrant Theater. Honderden kinderen uit Zoetermeer en omstreken kwamen bijeen om te genieten van de magische goochel en circus show van Clown Jovel. De voorstelling zit heel goed in elkaar. Met een dubbele rode draad en onderdelen die steeds terugkomen krijgt hij het volle theater razend enthousiast! In het begin komt er een schoonmaker op, die het toneel gereed maakt voor de komst van Clown Jovel. De stem van de circusdirecteur galmt door de boxen 'Nog maar vijf minuten voor de Magic Comedy Circus Show gaat beginnen!', maar na vijf minuten was er nog geen clown Jovel te zien. De schoonmaker maakt zich een beetje zorgen, net als de circusdirecteur. Zijn stem galmt weer door de zaal 'Meneer, kunt u goochelen en jongleren?'. Nee, dat kan ik niet, ik ben maar een simpele schoonmaker, antwoordde hij. Er zat niks anders meer op, dan al zijn moed bij elkaar te rapen om een magische voorstelling te geven voor de uitverkochte zaal. In zijn zak had hij nog wat plastic zakken, waar hij mee probeerde te jongleren. Uiteindelijk raakt hij hopeloos en wil het opgeven. Tot dat de kinderen schreeuwen 'Je shirt!'. Hij kijkt naar beneden en ziet dat zijn gilet van kleur is veranderd. Hij opent het grote goochelboek en daarin staat het. 'Als je goed je best doet, dan veranderd je magische gilet van kleur.'. 'Vuuuuurrrr, vuuurr!!!' De zaal schreeuwt het uit als het boek in vuur en vlam staat! De zaal blaast enthousiast mee om het vuur te doven. Vervolgens nodigt hij een jongeman uit om hem te komen helpen met de volgende vermakingsact. De diabolo moet de lucht in, maar hoe? Deze kleine goochelaar heeft al heel goed door hoe het moet en helpt de schoonmaker maar al te graag. Nu de schoonmaker weet hoe het moet, steelt hij de show met een fantastische diabolo-act. Het rode gevaarte vliegt het toneel door en komt weer keurig op het groene lijntje terecht. Als hij goed zijn best doet, veranderd het gilet van kleur, maar daarnaast is er nog een tweede rode draad. Omdat hij maar de schoonmaker is, vindt hij het heel erg vermoeiend en heeft dorst gekregen. Telkens als hij een slokje wil nemen, galmt de stem van de circusdirecteur weer door de zaal 'Het is niet toegestaan om te eten en te drinken in de piste!'. Hij probeert allemaal manieren om toch zijn drankje te kunnen nuttigen. De kinderen vinden het helemaal geweldig en proberen hem allemaal tips te geven. In de piste mag je niet drinken, maar erbuiten misschien wel? Maar ook dat blijkt niet te werken, want de stem klinkt alweer door het theater. Als je denkt dat bovenstaande alles in de show was? Dan heb je het mis! In een uur tijd weet Jori Veldhuizen tientallen verschillende trucks en acts uit te voeren. Het publiek is tot aan het eind razend enthousiast en willen nog veel meer zien!

- Recensie Gooddayz - Dexter Reijsmeijer