Tedx Talk: Hocus Pocus... de truc is Focus!

Een inspirerend verhaal over passie, doorzetten, perfectionisme, marketing, veelzijdigheid, dromen, durven en vooral doen!
Het verhaal hoe Jori Veldhuizen met zijn entertainment bedrijf in 12 landen, verspreid over 3 continenten, terecht gekomen is.

Door: Jori Veldhuizen

“Een lezing die je gehoord én gezien moet hebben”

Als 11-jarige goochelaar trad Jori Veldhuizen voor tweeënhalve gulden als goochelaar op kinderfeestjes en droomde ervan om dit zijn toekomst te laten worden. Tegenwoordig heeft hij een bomvolle agenda met het entertainment dat hij nationaal en internationaal verzorgt met zijn bedrijf. Met 25 jaar ervaring in het vak is hij specialist op het gebied van entertainment. De laatste 5 jaar heeft hij ongeveer 2 miljoen bezoekers live verrast! Jori neemt je mee in zijn avontuur als ondernemer en artiest. Wat is het verhaal achter het succes? Hoe blijf je altijd positief doorzetten? Hoe kom je aan optredens? Hoe bouw je een veelzijdig bedrijf op? 

De afgelopen drie jaar is Jori met zijn performances te zien geweest op drie verschillende continenten en in 12 verschillende landen. Met highlights als:

  • 150.000 bezoekers in Hong Kong tijdens het Chinese Nieuwjaar,
  • drie avonden spelen in een uitverkocht Amsterdam Arena tijdens Toppers in Concert
  • optreden bij de Formule 1 in diverse landen.

Groot, groter, grootst... En toch heeft hij ook nog steeds een grote passie voor het spelen van magische kindershows. Benieuwd naar het verhaal hierachter? Je hoort het in zijn presentatie: Hocus Pocus… de truc is Focus!

Interactieve lezing vol met:
- Het creëren van WOW momenten en belevingen
- Magische effecten, op een unieke manier vertoond
- Een inspirerende kijk op marketing en ondernemen
Duur: +/- 60 minuten, andere tijdsduur bespreekbaar

Wat neem je mee:
- Social Media tips: met slechts 5 euro duizenden potentiële klanten bereiken
- Focus om je eigen dromen te kunnen overtreffen
- Mijn grootste marketing tip: Hoe ben ik in slechts 5 jaar in 12 verschillende landen gekomen?

Een sneak preview?
Scrol maar eens door zijn privé tijdlijn op Facebook:
www.facebook.com/joriveldhuizen

Jori Veldhuizen geeft een unieke inkijk in zijn manier van werken met een klant voorafgaand aan zijn optreden, tijdens zijn optreden en na afloop. Het zijn tips van een professional die ver gaat om zijn doel te bereiken en een klant tevreden te stellen. De energie die hij erin stopt en de stappen die je moet ondernemen om een succesvol volop werkend entertainer te zijn, in welk vakgebied dan ook, zijn van een onschatbare waarde voor iedereen. Een lezing die je gezien moet hebben, als jij je werk serieus neemt.

- John Anders - voormalig president Nederlandse Magische Unie & Goochelaar

Het was een bijzondere avond bij Goochelclub Rotterdam, de aankondiging van een lezing/presentatie van Jori Veldhuizen was echt verrassend te noemen. Een enthousiaste jonge artiest die vol positiviteit en ervaring vertelde over z’n internationale optredens, hoe je gefocust moet blijven om uiteindelijk door hard werken met frisse energie, de mensen te “mogen” vermaken. Het was een inspirerende avond voor beginners, maar ook zeker voor iedereen die van zijn ”droom “ zijn “werk“ wil maken...”

- Sylvia Schuyer - Internationaal goochelaar & spreekstalmeester

Top lezing!! Zeer boeiend, afwisselend en goed. Daar kan je wat van leren. Afgelopen clubavond bij Goochelclub Rotterdam een lezing bijgewoond van ons lid Jori Veldhuizen met als thema: Hocus Pocus...de truc is Focus! Een inspirerend verhaal over passie, doorzetten, perfectionisme, veelzijdigheid, dromen, durven en vooral doen! Mocht je voor je goochelclub op zoek zijn naar een goede, zeer verzorgde, boeiende en afwisselende lezing waar iedere goochelaar of artiest wat aan heeft. Neem dan eens contact op met Jori Veldhuizen. Je zal hier geen spijt van krijgen. SUPER LEZING!

- Dick van der Zwan - Veelzijdig artiest Pica Pica

Bijzonder leuk en inspirerend!

- Maurice Meijer - goochelaar

Geweldige lezing Jori! Denk ook voor andere goochelclubs zeer interessant en leerzaam.

- Conraad de Groot - goochelaar - reactie op Facebook

De lezing van Jori Veldhuizen is een enorm inspirerende presentatie die bewijst dat je door hard werken en een duidelijke ‘focus’ je dromen niet alleen kan waarmaken, maar zelfs kan overtreffen!!

- John Van Der Lely - goochelaar