• Circo di strada - Koninkrijk Bahrain Formule 1 Grand Prix

  De succesvolle act Circo di Strada van Jovel Entertainment is in eigen land al een groot succes, maar gaat nu ver over de Nederlandse grenzen heen. Het gezelschap zal 14, 15 en 16 april 2017 optreden tijdens de Grand Prix Formule 1 op het Bahrein International Circuit. Op 12 april 2017 vertrekken 9 artiesten van het Zoetermeerse bedrijf Jovel Entertainment naar Bahrein om daar op te treden tijdens de Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix. Jori Veldhuizen van Jovel Entertainment: ‘Met mijn bedrijf een opdracht als deze aanpakken is een droom die uitkomt, met getalenteerde artiesten deze reis maken en onze performance uitvoeren voor vele duizenden toeschouwers is echt heel gaaf.’ Jovel Entertainment zal drie dagen optreden met de performance: Circo di Strada.

 • Nieuwe performance: UniQcycle

  In september 2017 was de primeur van onze act bij het festival Cultuur Lokaal in het Stadshart van Zoetermeer. UniQcycle kreeg de eerste dag zeer lovende reacties van het publiek, zowel van kinderen en jongeren als volwassenen en ouderen. Ook de opdrachtgever was zeer te spreken over deze fietsparade voor het evenement: "De nieuwe act zorgt voor veel bekijks, verwondering en gezelligheid bij het evenement." Bij welk evenement ziet u UniQcycle graag verschijnen?

 • Attractiepark Toverland - Circo di Strada

  Tijdens de 6 midzomeravonden in Toverland verzorgde Jovel Entertainment straattheater door ons gehele attractiepark. De act ‘Circo di Strada’ viel in de smaak bij onze gasten en de bonte stoet was een lust voor het oog. Van een jongleur op een eenwieler tot steltlopers, alles was van hoog niveau. De speciale kostuums met gekleurde lampjes zijn een lust voor het oog en hierdoor was deze act ’s avonds ook interessant. Tevens waren wij erg tevreden over de zelfstandigheid en stiptheid van deze artiesten, het was een prettige samenwerking.

 • Marc van Laere Productions

  Wat een bijzonder evenement en een fijne samenwerking met Jovel Entertainment. Prettige communicatie, meedenkend en flexibel, goed verzorgd en snappen het concept direct. Maar vooral: wat een feest is Circo di Strada! Heerlijk aankomen, sfeer werd echt door deze vrolijke groep gezet!!

 • Carnaval Mundial - Circo di Strada

  Als organisatie van CARNAVAL MUNDIAL 2017 willen wij jullie bedanken voor jullie geweldige inzet, enthousiasme en deelname aan ons evenement! Wij hebben samen met jullie het publiek een prachtige zomeravond gegeven waar vele mooie reacties uit zijn gekomen en waar nog lang herinneringen aan gehouden worden.

 • Valenciennes - France

  Circo di Strada Les folies de Binbin 2017 27 août 2017 Grand spectacle Valenciennes Carnaval de la rue

 • Jovel wint prijs op NK Goochelen voor kinderen in Ede

  Op zaterdag 2 juli 2016 vond het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen plaats in Ede tijdens het ‘GiGaGoochelfeest.’ Dit NK werd gehouden voor honderden kinderen en een vakjury in Theater Cultura. Jovel Entertainment is die dag in de prijzen gevallen! De jury kreeg tijdens het kampioenschap twee optredens te zien van de unieke en leerzame Magic Traffic Show, een show die inspeelt op kinderen en/in het verkeer gecombineerd met magische elementen, humor en educatie! De jury waardeerden de show van Jovel Entertainment als tweede van heel Nederland.

 • Magic Traffic Show - Basisschool den Duin in Made

  Naar aanleiding van de voorstelling bij Basisschool Den Duin in Made stond het volgende artikel in de krant: Luid galmt het applaus door de hoge Amerhal, als Jovel op zijn tweewieler de zaal komt binnenrijden. Geen gewone tweewieler, maar een met een heel groot en een heel klein wiel. Zijn kostuum ziet er uit als een zebrapad: zwart en wit. Hij draagt zelfs een witte en een zwarte schoen. Daarmee heeft hij de kinderen al voor zich gewonnen. Vandaag heeft BS Den Duin een voorstelling van Jovels Magic Traffic Show. Op een ludieke wijze neemt Jovel de kinderen mee in de wereld van het verkeer. Er wordt veel gelachen, meegedaan en natuurlijk ook geleerd. Hij is op zoek naar een pakketje, dat voor hem door de post is afgeleverd. Maar waar is dat? De kinderen moeten mee helpen om hindernissen te overwinnen. Hoe steek je een zebrapad over? Eerst goed uitkijken! Hij heeft een goocheltruc met ronde rode schijven, die in elkaar hangen. Al die rode schijven zijn verbodsborden. Wat kan er allemaal verboden worden in het verkeer Naast verkeersborden heeft hij ook verkeerde borden: ze bestaan wel, maar met verkeerde kleuren. Gelukkig kan hij ze weer in de goede kleuren omtoveren. Als je mee wilt helpen in de show, zul je eerst mee moeten doen met hardlopen, wandelen, fietsen en moeten laten zien dat je netjes stil kunt zitten. Een kind is verkeersagent, de juffen hebben stukken van verkeersborden vast, die we in elkaar moeten puzzelen. Er gaat van alles mis. Er is zelfs een toverstok die steeds maar slap gaat hangen zodra een leerling hem vastpakt. Wat jammer, want die hebben we nodig om de verkeerslichten weer goed te laten branden . Ze zitten op de verkeerde plaats! Bovenaan rood, in het midden oranje en onderaan groen, dan werkt alles weer perfect en kunnen we op zoek naar het pakketje. Als laatste stunt rijdt Jovel op een “eenwieler” met 3 banden hoog jonglerend door de zaal. Als we de post hebben gevonden, is de voorstelling afgelopen en lopen we in een lange rij weer terug naar onze school. Nog wel even oppassen bij het oversteken van de drukke Crullaan!

 • 100 shows bij Snowworld Zoetermeer en Landgraaf

  Na het succes in het Winterseizoen van 2015-2016 en 2016-2017 is Jovel weer terug bij Snowworld! De allround entertainer zal van oktober 2017 tot februari 2018 met zo'n 100 shows te zien bij het Winterpretpark. De Magische Wintershow zal dit jaar niet alleen te zien zijn bij Snowworld Zoetermeer, maar ook in Snowworld Landgraaf! Speciaal voor het nieuwe seizoen, wordt de show letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken! Jovel's Magische Wintershow is een voorstelling vol goochelen, jongleren, diabolo, clownerie en ballopen. Check de agenda en kom ook kijken!

 • Duinrell Zomershow

  AD Haagsche Courant over de Duinrell Zomershow: "Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles!" Streekblad Zoetermeer: "Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeer Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark."