Circo di strada - lights up by night

Circo di Strada, een unieke act die uw publiek een onvergetelijke beleving zal geven. Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. U vindt het allemaal terug in dit optreden! De ervaren artiesten lopen door uw publiek en combineren dit met show momenten op een open plek.

De act is geschikt voor diverse evenementen en gelegenheden zoals: straattheater, attractieparken, optochten en parades. Circo di Strada: beleving, circus en show. Een succesvolle combinatie voor uw publiek en evenement!

De unieke circusparade van Jovel Entertainment heeft een extra toevoeging gekregen: volledig verlicht! Met een paar duizend lampjes trekt de lichtjesparade veel bekijks bij avondevenementen, straattheaterfestivals, pretparken, optochten en koopavonden. Een combinatie van muziek, interactie met het publiek, jongleren, steltenlopen, eenwielfietsen, ballopen en nog veel meer circustechnieken. Alle circusmaterialen en de kostuums zijn voorzien van verlichting. Circo di strada by night bevat standaard 8 artiesten en kan worden uitgebreid tot 25 artiesten.
 

Wij willen Jovel Entertainment graag bedanken voor het entertainment dat zij heeft verzorgd voor ons festival Cultuur Lokaal. De opening van het festival was een vrolijke boel dankzij de act met jongleurs en muzikanten in prachtige kostuums.

- - Floravontuur: Promotie Zoetermeer