Jovel's Magic Circus Comedy Show


“The Magic Circus Comedy Show" is een show waarin goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, humor en veel interactie met het publiek elkaar in hoog tempo afwisselen.
In deze "one man show" komt de interactie met de kinderen vanaf het begin volledig tot stand: zij worden betrokken bij de invulling van de show.  Dit is niet alleen een show vóór de kinderen, maar vooral mét de kinderen en volwassenen! De show is zeer geschikt voor kinderevenementen, theaters en pretparken. 

Jovel is de circuspiste aan het schoonmaken: de show gaat zo beginnen. Maar wat blijkt... de artiest is er niet. De voice-over geeft Jovel verschillende opdrachten met goochelen en circus. Elke keer als hij een onderdeel goed heeft uitgevoerd verandert een deel van het kostuum. Aan het eind van de show is Jovel opgeleid tot nu de nieuwe artiest die de meeste indrukwekkende goochel- en circustrucs vertoont. Alles gecombineerd met diverse geluidseffecten en interactie met het publiek.

De show wordt gespeeld door Jori Veldhuizen, veelzijdig circusartiest met Pedagogische opleiding. In deze circus- en theatershow verandert de rekwisiteur tot artiest. 

Duur show: 45-60 minuten of 2 x 45 minuten
Inbegrepen: decor, pistezeil, geluidsinstallatie en technicus
Doelgroep: Familievoorstelling / kindershow
Locatie: heel Nederland en Belgie.
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbouwtijd: 60 minuten

Hierbij wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor je bijdrage! Iedereen die ik heb gesproken was buitengewoon enthousiast over je. Met name de grote veelzijdigheid en afwisseling, en dat gedurende de hele middag, is bij iedereen enorm in de smaak gevallen. Wat ons betreft dus heel erg geslaagd!

- Bewonersvereniging Klapwijk

- Het was geweldig! Anderhalf uur topsport, magie, jongleerkunst, clownerie en een lachsalvo (Juliette Meurs-Troch) -De clownskunsten van jou, met veel expressie, subtiele grappen, mooie vondsten, improvisatie theater en prachtige verrassingen zijn een genot om naar te kijken! We lagen dubbel! (Edwin van Sorge) - Wij hebben met heel veel plezier gekeken en genoten van onze kids die super enthousiast meededen! (Janine van den Berg) - Ze zijn er nog helemaal vol van. Die bowlingbal… Het brandende boek… Hoe kan dat toch allemaal…(Amanda van Stam) - Net hilarische knappe, leuke show gezien van Jori Veldhuizen. AANRADER! (Marjolein de Wit) - Net een leuke show gehad van Jori Veldhuizen van www.jovelentertainment.com. Volgens Lieke: beste avond ever! Jurre is erg te spreken over de laatste act met de lichtgevende kegels. (Antoinette Schaafsma-Bunschoten) - Wat een feest! Met mijn klas naar Jovels Magic Circus Comedy Show geweest. Die enthousiaste, verbaasde gezichtjes en reacties zijn goud waard! (Cindy van Rijn) - Wij hebben genoten van een fantastisch goochel-clowns show! Er is geweldig hard gewerkt aan deze mooie voorstelling! Respect!

- Bezoekers na theatershow