In de media

Jovel Entertainment / Jori Veldhuizen verschijnt regelmatig in de media.
Enkele artikelen vindt u hieronder:

 

Circo di Strada - Live at Hong Kong TV
Chinese New Year Parade Hong Kong 2018

News of Bahrain - Daily Tribune 
"
Bahrain Grand Prix - the most entertaining of them all!"
Circo di strada - Performing at Formula 1 Grand Prix Bahrain

Formule 1 Grand Prix Bahrain - Circo di strada
"De succesvolle act Circo di Strada is in eigen land al een groot succes, maar gaat nu ver over de Nederlandse grenzen heen. Het gezelschap zal 14, 15 en 16 april 2017 optreden tijdens de Grand Prix Formule 1 op het Bahrein International Circuit."

De magie van het goochelen
Voorpagina AD Haagsche Courant
"De magie van het goochelen"

Een wereld van verbazing en magie
AD Haagsche Courant
"Jovel is één van de beste goochelaar voor kinderen."Circo di Strada in Amsterdamse ArenA
"Na Hong Kong, Azerbeidzjan, Bahrein en diverse landen in Europa was Circo di Strada, één van de succesvolle acts van Jovel Entertainment uit Zoetermeer, te gast bij een van Nederlands grootste evenementen: Toppers in Concert - Circus Edition! De circusparade stond op 25, 26 en 27 mei 2018 in een uitverkochte Amsterdam ArenA
Bron: Ondernemersmagazine Zoetermeerse Zaken


Goochelaar wordt tweede op NK
"De Zoetermeerse goochelaar Jori Veldhuizen is zaterdag 2juli tweede geworden bij het Nederlands Kampioenschap "Goochelen voor Kinderen" in Ede. Tijdens dit NK traden professionele artiesten uit het hele land op voor een publeik van honderen kinderen"
Streekblad Zoetermeer


Jori Veldhuizen laat all round circusact zien in Duinrell theater
"Jongleren, steltlopen, goochelen en clownerie. Zoetermeer Jori Veldhuizen is als allround circusartiest door Duinrell 'ontdekt'. Deze zomer speelt de Zoetermeerder dagelijks mee in de show Cirque Lumiere in het attractiepark."
Streekblad Zoetermeer

Duinrell Zomershow 2016: Cirque Lumiere
"Jori Veldhuizen, artiestennaam Jovel, laat iedereen verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie: hij kan alles."
AD Haagsche Courant

Circo di Strada: Opening Nicolaasbrug
Feestelijke opening Nicolaasbrug Zoetermeer over de Dobbe

 
 

UniQcycle:

UniQcycle - unieke fietsen parade: AD Zoetermeer
"Onder de naam IKC De Meerpaal werken basisschool de Meerpaal en kinderopvang het Mussennest, beide in Palenstein, voortaan nauw samen. Dat werd gisteren uitbundig gevierd. Zo gaven de acht kleurrijke artiesten van UniQcycle een optreden op evenzoveel bijzondere, bizarre en buitennissige fietsen." Foto Ron Jenner.


"Winkelcentrum De Struytse Hoeck is afgelopen weekend opgevrolijkt door de interactieve parade van BikersUnique met unieke fietsen. Kleurrijke artiesten reden rondjes langs de winkels, muzikaal omlijst. Het is normaliter niet toegestaan door het winkelcentrum te fietsen, maar de vrolijke bikers zorgen bij uitzondering voor een grote verrassing bij menig bezoeker. Vaak verbaasd keken zij naar de capriolen die de fietsers uithaalden, met de gedachte dat fietsen feitelijk niet anders is dan ook gewoon op je billen zitten." Foto: John Biert. 
De performance BikersUnique vindt u op onze website onder de oorspronkelijke naam UniQcycle. In het media artikel is de naam van onze performance helaas verkeerd vermeld.

Magic Traffic Show (Voorstelling verkeer)
"Wat was het vorige week woensdag leuk op katholieke basisschool het Palet. De juffen en meester van de groepen 1 t/m 4 vierden hun verjaardag. De kinderen werden getrakteerd op een supergave voorstelling van Jovel. Met zijn 'Jovel's Magic Traffic Show' leerde hij de kinderen over het verkeer via goocheltrucs en circusacts. Het was een wervelende show, waarbij de kinderen en leerkrachten zich hebben verbaasd. Er werd flink wat afgelachen en het publiek was erg enthousiast. De kinderen zouden op deze manier wel iedere dag over het verkeer willen leren!


Circo di strada - De Circusparade
Voorpagina Papendrechts Nieuwsblad

 


Jori Veldhuizen wint Kunst & Cultuur Publieksprijs

Cultuur Lokaal - maatwerk show Stadstheater Zoetermeer:


Steltlopers Triolavie:


Charles Dickens steltlopers & stadsomroeper:Charles Dickens goochelaar:Circupiet & Sinterklaas:


Mega Struisvogel - op stelten: